Nyheder 2013

29.12.13

Træning hos Kennel Brownhunt

Vi har i dag igen være afsted til træning hos Tommy og Pernille. Pyhh... jeg skal love for, vi bliver udfordret på, hvad vi kan og hvordan det nye skal indlæres :-). Men det er uvurderlig feedback og rigtig godt at lære mere om klikkermetoden af nogle, der samtidig er dybt forankret i retrieververdenen.
 
I dag trænede vi kontakt, lineføring, hjemkald, apportering og nærsøg.
 
 
 

 

24.12.13

Rigtig glædelig Jul!!!!!

Alle vores hundevenner ønskes en rigtig glædelig jul og et fantastisk nytår!!!
 
Som en før-juleaftens-julegave har jeg fået nye billeder af Demi af Pernille Lillevang. Tusiden tak Pernille, og tak for masser af tips, tricks og gode råde. Vi elsker det!!!!
 
 
 
 
 
 
 

 

17.10.13

Linje-træning med Demi 17.10.13

I går var jeg ude og træning linjer med Demi. Det går rigtig godt. Hun arbejder med den rette kombinatin af ro, selvtillid, fart og stil. Det lykkes mig at få nedenstående video ud af seancen (beklager kvaliteten, men det er nu en gang ikke let både at føre kamera og en ung og meget ivrig dame :-0).
 
 
På det her trin er det selvfølgelg vigtigt at holde fast i træningen af de klassiske lydighedsdyder som fri ved fod, ro, kontakt, afleverering mv - men det er nu fantastisk, når man kan begynde at kombinere det med den egentlige retrievertræning!

 

18.08.13

Nye fantastiske billeder af Demi

En meget vigtig ting for os, når vi får hundehvalp, er at få taget en masse rigtig gode billeder af den. De er sjove at tage frem, når hunden er blevet stor. Så kan man huske hvor fin en hundehvalp den var, og hvor mange træningstimer man har puttet i den for at få den til at blive den voksen hund, som den er i dag.
 
Den allerbedste tll at tage billeder af hunde er selvfølgelig Hundefotograften Marlene Birkebæk! Marlene tog en række perler af Demi i sidste weekend. Se nogle af dem nedenfor og resten i Demi´s galleri.
 
Tak Birkebæk!
 
 

 

17.08.13

Sikke en and...

I dag fandt jeg en and frem fra fryseren, som den unge frøken kunne feste lidt med... Det var en succes :-)
 

 

04.08.2013

Velkommen Demi...

Så er Demi endelig flyttet ind hos os!
 
Fredag kørte Gitte og jeg til Holland for at besøge José og Astrid på Kennel Dreamweaver og for at møde Demi for første gang. Det var et rigtig rigtig god tur og et meget hyggeligt besøg, hvor vi fik snakket en masse om Golden Retrievere og mødt José og Astrids hunde.
Vi fik også at vide, at hvis vi ikke kunne lide de hunde vi så, så var det okay, hvis vi kørte igen :-)
 
Lørdag formiddag kørte vi så mod danmark med den unge dame. Og hun har taget hele postyret i stiv arm. Fuld af selvtillid, nysgerrighed og meget tillidsfuld! Og vi skal love for, der er fart på...!
 
Dear José and Astrid. Thanks for letting oss own and love Demi! We promise to do our very best and give her a life full of love, experiences and challenges.
 
Et enkelt billed fra afhentningen (hvor jeg som vanligt er fotograferet mens hundehvalpen slikker mig i hovedet...)
 

 

14.07.2013

Re-design af hjemmesiden

Ny hund = nyt logo :-)
 
 

11.07.2013

Super gode nyheder!!!

Det er lykkes os at få lov til at importere en tævehvalp af rene US/Canadiske linjer fra Astrid og José på Kennel Dreamweaver i Holland. Indtil videre hedder hun: Dreamweaver Sparks of Fire.
 
Det har længere været en stor drøm, at få en hund med disse linjer, da de har de arbejdskvaliteter og temperament, som jeg med Robbie er kommet til at holde så meget af.
 
Planen er, at vi henter hende i Holland i uge 32 - For dælen vi glæder os!!!!
 
Tak til Astrid og José fordi vi får lov til at få hende hjem til os!
Og tak til Marlene Birkebæk for at formidle kontakten!
 
 
 
 
Nedenfor de første billeder af vidunderet:
 
 

 

10.07.2013

Heidi Gormsen og Rosemosegårds Hilux (Vassruggens Trittil Bragaskal - Hilderyth Helen) har været til Raceledelsensen for Golden Retrievere Working Test i Suserup den 23.06.2013. Super flot resultat!
 
WT3 Begynderklasse (116/120)
Samtidig vandt de holddysten i begynderklassen
 
Kæmpe stort tillykke til jer begge!!!

 

03.07.2013

Kære Robbie og Fars Hund

Jeg kan stadig huske, da vi hentede dig en sommerdag i Sverige hos Ulla Frisk. Du var verdens gladeste og mest tillidsfulde lille hundehvalp. Du var min allerførste jagt-golden, og jeg havde store forventninger til dig. Lige nu er det værste, at du ikke missede en eneste af dem; kun at jeg gerne ville, at du blev en gammel hund, og at du hjalp mig med at præge den nye hund, som jeg havde i tankerne.

Måske er det noget, jeg bilder mig ind. Men jeg synes også, jeg kan huske samtlige træningsaftener og prøver, som vi har deltaget i sammen. Fra du var hvalp, og du kæmpede med at forstå, hvad det var jeg mente, til vi deltog i vinderklassetræningen sammen med de øvrige vinderklassehunde i regionen. Her var du næsten altid den eneste golden blandt alle labradorerne.

Utallige gange har vi været ude og træne, du og jeg. I søndags var det sidste gang vi var i skoven sammen. Jeg havde det på fornemmelsen og nød hvert et sekund med dig.

Sammen deltog vi på et utal af prøver, og du var den første hund, som jeg opnåede at deltage i vinderklassen og på A-prøver med. Selvom vi i perioder ikke fik trænet det vi burde, var du næsten altid placeret blandt de bedste. Dit talent og dit klare ønske om at samarbejde med mig slog næsten aldrig fejl.

Søndag den 9. Juni deltog vi på Golden Raceledelsens Triple-arrangement, hvor du blev triplevinder. Det skulle vise sig, at blive vores sidste prøve.

Ugen efter blev du syg. Vi ved endnu ikke, hvad du fejlede. Men i tirsdags kom dagen, som jeg igennem de sidste uger nok blev mere og mere overbevist om snart ville komme, men som jeg alligevel havde håbet på, at vi kunne udskyde sammen. Et tiltagende nyresvigt, og at du samtidig blev alment dårligere og dårligere gjorde udfaldet. Ovenpå en slem nat besluttede vi, at nu var det slut.

Kære Robbie. I vores øjne var du en stjerne og en fantastisk Golden Retriever. En mageløs træningskammerat og prøvehund, men også en eminent familiehund. Drengende elskede dig og savner dig rigtig meget. Du efterlader et enormt tomrum, og der er ingen tvivl om, at vi skal have en ny Golden Retriever – og vi har lovet, at det skal være en præcis som dig.

Kære Robbie. Du var Fars hund. Til sidst faldt du i søvn med dit hoved i mine hænder fuld af tillid til, at den beslutning vi tog, var den rigtige. Sov godt min dreng. Lige nu er det uhyggelig hårdt, men jeg ved, at jeg med tiden vil kunne se tilbage med glæde på den tid, jeg fik med dig og på de mange gode oplevelser, vi fik sammen.

Vi gemmer dig et helt særligt sted dybt i vores hjerter.

Mor & Far

 

 

21.05.2013

Vi har været til raceledelsens årlige triblearrangement i Bække. En fantastisk god dag og prøve med super stemming!!!
Resultater:
- Skue: Exc. Plac.2 i brugshundeklassen
- 3WT Vinderklasse
- Bestået DJU apporteringsprøve med max point
- 2. hurtigste hund under matching til racedysten
 
Og dermed blev vi TRIPLE-VINDER. Robbie er den første vinder af den pokal, som Kennel Falkirks har indstiftet til den hund, der opnår de bedste placeringer i alle 3 dicipliner på Golden Raceledelsens årlige triple-arrangement i Jylland.
 
Triple-vinder Golden Raceledelsens triple-arrangement, Jylland 2013

Vinderplaceringerne i Vinderklasse
WT1 Gleen Mhor's Jack The Ripper | Kurt Vium
WT2 Kiebitz's Daddie | Inger Berger
WT3 Vassruggens Trittil Bragaskal | Henrik Billeschou
WT4 Gleen Mhor´s Niko | Claus Kristensen
 

10.05.2013

Nye billeder i Robbies galleri fra hr. og fru. Falkirks årlige kenneltræf, hvor jeg var indbudt til at være instruktører. En god dag sluttede med lidt apporteringsjov...
 

 

26.04.2013

Robbies sundhedsresultater opdateret med årets øjenundersøgelse.

 

22.02.2013

Flere billeder fra raceledelsens WT i Kulsø den 16.02.13
 

 

17.02.2013

Raceledelsen for Golden Retrivere WT, Kulsø den 16.02.13

En god (og kold) tradition. Desværre gik vi ned på én af posterne og fik 11 points, og havnede dermed lige under vinderplaseringerne.
Points: 82/100
 

 

13.01.2013

Jagt på Hjortholm

Har lige lagt lidt flere billeder fra vinterens jagt på Hjortholm i Robbies galleri.
 

Henrik Billeschou | Krekærlunds Allé 139, Malling - Denmark | Tlf.: +4529136165