Nyheder 2014

09.11.14

Masser af nye lækre billeder i Demis og Mickeys gallerier

I dag pakkede jeg begge vovserne i bilen og kørte helt der ud i Hampen, hvor Marlene og Lasse bor. Det kom der en super hyggelig eftermiddag ud af, hvor vi både fik hilst på hønsene, hentet fasaner og ænder  - og fik taget en masser af Marlenes fantastiske billeder. Tak Marlene!!!
 
Nøj hvor er vi glade for Mickey. Han er en super sød og lærenem hundehvalp, og han går rigtig godt sammen med Demi. Samtidig har han en helt fantastisk udstråling...
 

Mickey

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Demi

 
 
 
 
 
 
 
 
 

12.10.14

Velkommen Mickey

I weekenden var Gitte og jeg i Sverige hos Ulla Frisk og hente Mickey (Vassruggens Eirik Röde). Mickey er faktisk en hund, som jeg allerede havde i kikkerten, mens Robbie levere, og da kombinationen endelig blev til noget, måtte jeg bare ejen sådan en :-)
 
Turen fra Sunne i Värmland tog den lille fyr i stiv arm. Han er super cool, og har taget alt hvad vi har budt ham med stor interesse og ro. Det tegner rigtig godt!
 
Mickey er et perfekt match til Demi, og jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde med dem begge to! De har begge nogle super spændende stamtavler med de linjer, som jeg holder af.
 
Tusinde tak til Ulla Frisk (Kennel Vassruggen) fordi vi endnu en gang må få lov til at eje og elsker en af dine fantastiske hunde!
 
Du kan læse mere om Mickey på hans egen side.
 
Vassruggens Erik Röde
Mickey
(Vassruggens Eirik Röde)

 

10.06.14

Røntgen resultater på Demi

Jubiihhh.... Jeg har i dag modtaget røntgen resultaterne på Demi fra DKK:
HD: A
AD: 0
OCD: 0
 

25.05.14

Hold nu da op det er lang tid siden, jeg har opdateret hjemmesiden. Ikke fordi der ikke sker noget. Men tiden går med træning af Demi, hvor vi arbejder benhårdt på at få styr på de sidste detaljer, så hun er 100% klar til prøverne.
 
Lørdag afholdte Raceledelsen for Golden Retrievere det altid enormt hyggelige trible arrangement i Bække. Jeg havde et stykke tid overvejet, om jeg skulle stille Demi i begynderklassen. Jeg følte, at hun var klar i forhold til, at løse opgaverne, men jeg arbejder lige nu meget på, at få hendes ro og fri ved fod på præcist det niveau, som jeg gerne vil have - og der er vi ikke helt.
 
Men, jeg valgte at stille hende. Det var en fin lille prøve bestående af tre poster, med ikke helt ukomplicerede markeringer og tilbagesendinger. Og Demi gjorde det egenlig ret præcist, som jeg have regnet med. Opgaverne blev løst ubesværet - men endnu vigtigere, så var hendes ro, og vores fri ved fod faktisk bedre end jeg have forventet. Dejligt! Pointmæssigt fik vi 19, 18 og 18 point. På andre prøver ville det nok række til en vinderplacering, men vi måtte "nøjes" med, at være bestået. Men det er sgu fint nok! Det vigtigste var, at jeg fik set, hvor langt vi er fra målet i år - og der er ikke så langt.
 
Det var i øvrigt en lidt speciel fornemmelse at køre ind på prøveområdet. Sidste år var det med Robbie. Han vandt prøven og blev triblevinder - og 3 uger senere måtte jeg lægge ham til at sove. På sådan en dag er han godt nok stadig meget savnet!
 
Marlene Birkebæk tog en flok fine, fine billeder af dagen:
 
 
 
 
 
 
 
 
Falkirke klanen...

15.02.14

Raceledelsen for Golden Retrievere, Uofficiel Workingtest, Kulsø 15.0214

Dommer: André Lilja
Dreamweaver Sparks of Fire: 2. WT Hvalpeklassen (60/60)
 
Dejligt at være igang igen - og Demi løste opgaverne overbevisende!
Tak til golden vennerne for en god dag!
 
 

02.02.14

Billeder fra træning hos Pernille og Tommy

Næsten hver weekend er Demi og jeg afsted til træning hos Pernille og Tommy. Det er super træning og rigtig hyggeligt!
 
Jeg har samlet lidt billeder fra de sidste par gange nedenfor...
Tak for billederne Pernille!!!
 
Demi og en flok søde sorte spejdere (hun kan jo lige så godt vende sig til dem)
 
 Dirrigeringstræning ("uuj")
 
Fuld fart hjem
 
Markér...
 
 Og hjem med den
 
 
Fine afleveringer!
 
 The Dream Team i overlegen stil
 

25.01.14

Masser af nye billeder i Demi´s galleri

I dag har vi været helt der ude i Hampen, hvor Marlene og Lasse Birkebæk bor. Det blev til en masssssse hundesnak og en flok nye billeder af Demi.
Tak Marlene!
 

 
 
 
 
 
 

12.01.14

Brugsprøve, Region Midtjylland, Århus Firmasport

Dommer: Jaime Lauritsen
Dreamweaver Sparks of Fire: Bestået (40/40)
 
Dejligt!!!
 
Mobil-Hundefotografen
Henrik Billeschou | Krekærlunds Allé 139, Malling - Denmark | Tlf.: +4529136165