Vassruggens Trittil Bragaskal

 
14.04.2006 - 02.07.2013
 
HD: B
AD: 0
Optigen normal/clear prcd-PRA (Laboklin #: 10-4460)


Kære Robbie og Fars Hund

Jeg kan stadig huske, da vi hentede dig en sommerdag i Sverige hos Ulla Frisk. Du var verdens gladeste og mest tillidsfulde lille hundehvalp. Du var min allerførste jagt-golden, og jeg havde store forventninger til dig. Lige nu er det værste, at du ikke missede en eneste af dem; kun at jeg gerne ville, at du blev en gammel hund, og at du hjalp mig med at præge den nye hund, som jeg havde i tankerne. 

Måske er det noget, jeg bilder mig ind. Men jeg synes også, jeg kan huske samtlige træningsaftener og prøver, som vi har deltaget i sammen. Fra du var hvalp, og du kæmpede med at forstå, hvad det var jeg mente, til vi deltog i vinderklassetræningen sammen med de øvrige vinderklassehunde i regionen. Her var du næsten altid den eneste golden blandt alle labradorerne.

Utallige gange har vi været ude og træne, du og jeg. I søndags var det sidste gang vi var i skoven sammen. Jeg havde det på fornemmelsen og nød hvert et sekund med dig.

Sammen deltog vi på et utal af prøver, og du var den første hund, som jeg opnåede at deltage i vinderklassen og på A-prøver med. Selvom vi i perioder ikke fik trænet det vi burde, var du næsten altid placeret blandt de bedste. Dit talent og dit klare ønske om at samarbejde med mig slog næsten aldrig fejl. 

Søndag den 9. Juni deltog vi på Golden Raceledelsens Triple-arrangement, hvor du blev triplevinder. Det skulle vise sig, at blive vores sidste prøve. 

Ugen efter blev du syg. Vi ved endnu ikke, hvad du fejlede. Men i tirsdags kom dagen, som jeg igennem de sidste uger nok blev mere og mere overbevist om snart ville komme, men som jeg alligevel havde håbet på, at vi kunne udskyde sammen. Et tiltagende nyresvigt, og at du samtidig blev alment dårligere og dårligere gjorde udfaldet. Ovenpå en slem nat besluttede vi, at nu var det slut.

Kære Robbie. I vores øjne var du en stjerne og en fantastisk Golden Retriever. En mageløs træningskammerat og prøvehund, men også en eminent familiehund. Drengende elskede dig og savner dig rigtig meget. Du efterlader et enormt tomrum, og der er ingen tvivl om, at vi skal have en ny Golden Retriever – og vi har lovet, at det skal være en præcis som dig. 

Kære Robbie. Du var Fars hund. Til sidst faldt du i søvn med dit hoved i mine hænder fuld af tillid til, at den beslutning vi tog, var den rigtige. Sov godt min dreng. Lige nu er det uhyggelig hårdt, men jeg ved, at jeg med tiden vil kunne se tilbage med glæde på den tid, jeg fik med dig og på de mange gode oplevelser, vi fik sammen. 

Vi gemmer dig et helt særligt sted dybt i vores hjerter.

Mor & Far 

 

 
Henrik Billeschou | Krekærlunds Allé 139, Malling - Denmark | Tlf.: +4529136165